Kristin Indergård

Frisör och yogalärare

vågayoga


Välkommen på yoga!

 Det finns många yogaformer och den yoga som jag erbjuder är Kundaliniyoga. Du kan välja att gå en termin eller drop-in i mån av plats. Du kan också boka en tid om du önskar hitta övningar som du behöver och som du kan fortsätta med hemma. Önskar du riktigt djup avslappning så kan du prova en Gong-avslappning. Vill du yoga ute så kanske är ett Breathwalkpass något för dig, då vi får med  naturens läkande kraft.

Grupper och tider här.


Yoga live via Zoom.

Just nu erbjuder jag yoga på tisdagar live-online via Zoom. Då behöver du ladda ner Zoom i din dator eller padda/telefon. Det kostar inget och är inte svårt. Men bra att testa innan första yogapasset med en vän eller så för att se hur det funkar. Du får en länk till yogapasset så är det bara att gå in ca 10 min innan det startar. Hitta en plats hemma eller där du är. Gör det gärna lite mysigt. Du behöver en yogamatta/fårskinn eller liknande, en kudde/yogakudde att sitta på och en filt att ha över dig under vilan. Kanske lite vatten eller te.

Passa på när jag har prova på grupp. Följ på FB så ser du när det är på gång.

Ladda ner Zoom-plattformen kostnadsfritt här: https://zoom.us/


Yogahelger i Storlien-fjällen

Jag har regelbundna "må bra helger" på STF Storlien Fjällgård både sommar och vinter. Då med yoga, vandring eller tur-åkning, god mat, trevligt umgänge och bara vara! Läs mer..


Corona:

Vi tar hänsyn till rådande Corona-situation och håller god avstånd mellan mattorna. Vi är extra noggranna med rengöring av alla ytor och mattor. Ta gärna med ett lakan/handduk att lägga över ylle-mattorna i yogasalen. Tvätta gärna händerna innan yogapasset. Avstå yogan om du inte känner dig frisk.

Kundaliniyoga - yoga för kropp,sinne och själ

Sittyoga - mjuk yoga för alla

Yogahelger med vandring eller skidåkning

Breathwalk - yogapromenad

Gong - djupavslappning

Hitta hit

Vågayoga

Paus i Duved

OlPers vägen 1

83771 Duved

Kontakt

46-647-26160

46-70-2640282

Öppet

Mån-Fre 9-17

Lördag - Sön efter avtal

Flexibla öppettider då vi börjar tidigare eller slutar senare ibland. 

0